Yesterday evening.

2013-10-19 ♥ 13:46:01
 
Igårkväll träffade jag Felicia på stan och så åt vi middag på Pitchers. Mycket mysigt! God mat, gott vin och trevligt sällskap - finns få saker som kan gå fel då. Idag är jag sjukare än förut (såklart) så vill inte lämna huset... Har spelat lite med mina bröder nu och antar att jag ska göra det ett tag till tills mamma tvingar mig att ta itu med alla kartonger med kläder som ska säljas... :-) Önskar er en fin lördag!

Kommentarer
Postat av: Sandra Augustinson

Hej jag har samma tema som dig på min blogg och du är bra på design och jag försökte ändra textstil på min blogg men jag vet inte var man ändrar det i stilmallen.
Kan du hjälpa mig med det?
Tacksam för svar;)

Svar: Hej. Vi verkar inte ha samma tema, men kan säkert hjälpa dig ändå. Fast det beror på vilken text du vill ändra? Finns ju väldigt många olika på bloggen... Och alla ligger under olika avsnitt. Men leta i stilmallen under de avsnitt du vill ändra (t.ex. rubriken ligger under "entry headers") och sen ändrar du bara typsnittet där det står "font-family" följt av ett typsnitt... :)
cmyk.blogg.se

2013-10-21 @ 13:02:55
URL: http://sandraaugustiinson.blogg.se/



Postat av: Sandra Augustinson

Hej det finns inget sådan stilmall på min.
Jag har Artless pro tema och jag får inte dit
profilbild och text som du har.
Om du får mitt lösenord kan du hjälpa mig?
Vore jätte tacksam

Svar: Alltså jag kan prova men vet inte hur pro-stilmallarna ser ut för har aldrig hållt på med någon.. Så kan inte garantera att jag kan hjälpa dig, men sure, kan kolla. Du kan skicka dina inloggningsuppgifter till min mail [email protected] och säg vilka typsnitt du vill ha och vart också
cmyk.blogg.se

2013-10-21 @ 15:03:09
URL: http://sandraaugustiinson.blogg.se/



Postat av: Rebecka

Åh vad gott!

2013-10-30 @ 21:09:47
URL: http://alltomrebecka.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0